Novosti

Izvršena tehnička primopredaja triju novih društvenih domova u Škriljevcu, Vuglovcu-Gečkovcu i Jerovcu Donjem

Četvrtak

U srijedu, 23. listopada, izvođači radovi i nadzorni inženjeri izvršili su tehničku primopredaju triju novosagrađenih društvenih domova Gradu Ivancu.

Tehničkoj primopredaji novih objekata u Škriljevcu, Vuglovcu-Gečkovcu i Jerovcu Donjem nazočili su gradonačelnik Milorad Batinić, resorna pročelnica Marina Držaić, nadzorni inženjer Mladen Strmečki iz IPC-a inženjering Ivanec te izvođači radova – Robert Đuras iz Zidarsko fasaderskog obrta Đuras i Ivan Fištrek iz tvrtke ISF d.o.o.

U društvenom domu Škriljevec izvedeni su svi građevinsko - obrtnički i instalaterski radovi. U trenutku primopredaje, u objektu su u tijeku bili još samo radovi na priključenje na struju i vodu. Vrijednost ove godine izvedenih radova je 340.000 kuna.

U društvenom domu koji će zajedno koristiti građani Vuglovca i Gečkovca također su izvedeni svi građevinsko-obrtnički i instalaterski radovi, a tijekom posjeta izvodili su se još priključci na struju, vodu i plin. Ovogodišnja vrijednost radova na uređenju ovog doma jest 390.000 kuna.

Građani Jerovca Donjeg također imaju razloga za zadovoljstvo, jer u tamošnjem domu ne samo da su dovršeni svi građevinsko – obrtnički radovi, već je objekt dobio i fasadu. U trenutku primopredaje, u tijeku su bila još samo priključenja na vodovod, struju i plin. Vrijednost izvedenih radova ove godine je 290.000 kuna.

U idućoj godini slijedi opremanje ovih domova svom opremom potrebno za njihovo nesmetano funkcioniranje, kako bi se u svima uspostavio podjednak standard i građanima u tim naseljima omogućila zadovoljavajuća razina društvenog života.

Također, predstoji i uređenje fasada domova i uređenje okoliša u Vuglovcu i Škriljevcu. Tijekom obilaska dogovoreno je da se kod svih domova urede i trodijelne septičke jame.

print