Novosti

ANKETA Počelo anketiranje poduzetnika s područja grada Ivanca o zadovoljstvu komunalnim uslugama

Petak

Od danas (18. listopada) pa sve do 28. listopada Grad Ivanec među poduzetnicima koji posluju na administrativnom području grada provodi anketu o zadovoljstvu lokalne poduzetničke zajednice komunalnim uslugama.

Anketa se provodi u cilju poboljšanja i unapređenja sustava komunalnih usluga u skladu s konkretnim potrebama poduzetnika.

Tako se, kroz 12 postavljenih pitanja, ispituje zadovoljstvo uređenošću prometne infrastrukture, javne rasvjete, brojem parkirnih mjesta, učestalošću odvoza otpada i sl.

Stoga pozivamo sva poduzeća koja posluju na gradskom području da odvoje nekoliko minuta i da putem online linka: https://forms.gle/KKR1rXPZYCmYK5ac9 ispune anketu te na taj način Gradu daju smjernice za poboljšanje postojećeg sustava komunalnih usluga, u skladu s potrebama lokalnog poduzetništva.

Posjećamo, Grad Ivanec, odnosno Upravni odjel za urbanizam, komunalne poslove i zaštitu okoliša zajedno s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. i Poslovnim klubom anketu o zadovoljstvu komunalnim uslugama provodi redovito, na godišnjoj razini.

print