Novosti

Za utorak, 24. rujna, sazvana 26. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Utorak

Predsjednica Gradskog vijeća Ivanec Ksenija Sedlar Đunđek novu je sjednicu najvišeg gradskog predstavničkog tijela sazvala za utorak, 24. lipnja. 

Na dnevnom redu je 16 točaka, a među njima je i prijedlog drugog ovogodišnjeg rebalansa gradskog proračuna i projekcija za 2020. i 2021. godinu.

Njime gradonačelnik Milorad Batinić predlaže Gradskom vijeću da u Programu javnih potreba iznad standarda u školstvu osigura dodatnih 240.000 kuna. Iz te svote bi Grad Ivanec roditeljima učenika od 2. do 8. razreda refundirao troškove za nabavu dijela radnih bilježnica i likovnih mapa za šk. godinu 2019./2020.

Uz prijedlog izmjena i dopuna proračuna, pred vijećnicima će se naći i Odluka o polugodišnjem izvršenju gradskog proračuna od 1. siječnja do 30. lipnja ove godine, zatim, Izvješće o radu gradonačelnika u prvih pola godine, Izvješće Državnog ureda za reviziju o obavljenoj reviziji upravljanja i raspolaganja nogometnim igralištima u vlasništvu JLS-ova na području Varaždinske županije, kao i odluke o izradi novih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Ivanca, Urbanističkog plana uređenja Ivanca i Detaljnog plana uređenja zone užeg centra Ivanca. 

Vijećnici će razmotriti i Odluku o osnivanju prava građenja na pojedinim nekretninama u gradskom vlasništvu te Odluku o prodaji nekretnina u vlasništvu Grada.

Sjednica počinje u 18.30 sati.

print