Novosti

U tijeku radovi na 5 društvenih domova širom gradskog područja – počelo i uređenje prostora u staroj školi Stažnjevec

Ponedjeljak

Počeli su radovi na uređenju nedovršenih prostorija stare škole u Stažnjevcu, koja je opsežnim rekonstrukcijskim i adaptacijskim zahvatima prije nekoliko godina pretvorena u funkcionalni društveni dom.

Riječ je o tri prostorije i hodniku, ukupne površine 70 m2, koje su dosad bile u iznimno lošem stanju, a članovi stažnjevečkih udruga sami su ih popravljali i „krpali“ kako su znali i mogli. Ove godine uredit će se zidovi i plafon. 

Po jednu prostoriju za svoj rad će koristiti Kulturno umjetnička udruga sa svojom Glumačkom družinom Komedijaši te Udruga za šport i rekreaciju Stažnjevec, a u jednoj će se urediti zajednička priručna kuhinja. 

Iduće godine u planu je uređenje podova u cijelom objektu stare škole.

Vrijednost radova u ovoj fazi je 70.000 kuna, a Grad Ivanec je obavljanje radova dodijelio najpovoljnijem ponuđaču, Zidarskom obrtu Grabrovec iz Stažnjevca.

U pratnji predsjednika Mjesnog odbora Stažnjevec Miroslava Rohteka i izvođača Srećka Grabrovca, radove je proteklih dana obišao gradonačelnik Milorad Batinić sa svojim zamjenikom Brankom Putarekom i predstavnicima gradskih službi.

U ovom trenutku Grad Ivanec ima otvorene radove na čak pet društvenih domova – u Lančić-Knapiću, Jerovcu Donjem, Vuglovcu/Gečkovcu, Škriljevcu i Stažnjevcu, a ove godine radovi trebaju početi na uređenju još nekoliko društvenih objekata.

print