Novosti

Počelo asfaltiranje nerazvrstanih cesta na području grada Ivanca iz programa za 2019. vrijednog 3,3 mil. kn

Ponedjeljak

Djelatnici poduzeća PZC Varaždin, kome je temeljem provedenog postupka javne nabave Grad Ivanec dodijelio izvođenje radova na modernizaciji nerazvrstanih cesta iz programa 2019. godine, danas su počeli s polaganjem asfalta na dionice na kojima su prethodno izvršeni zemljani radovi i navoz šljunka kao priprema za asfaltiranje.

Danas se asfaltiraju dionice u Mjesnom odboru Horvatsko, a za sutra je najavljeno polaganje asfalta na tri dionice u zaseoku Krtanjeki u Mjesnom odboru Jerovec Gornji.

U pripremi za asfaltiranje je i nekoliko dionica u Prigorcu kao i pješački spoj Šabanova – Nazorova, a o točnom terminu građane ćemo pravodobno izvijestiti.

Sutra će se znati i točan termin početka opsežnih radova na rekonstrukciji Gajeve ulice od raskrižja s Nazorovom do raskrižja s Ul. ak. L. Šabana.

Slijede i radovi na modernizaciji cesta na području mjesnih odbora Ivanečki Vrhovec, Margečan, Radovan, Cerje Tužno, Lukavec, Gačice, Stažnjevec i Ribić Breg, a kao što smo izvijestili, u planu je i gradnja potpornog zida u Frankopanskoj ulici u Ivancu.

Ukupno će se asfaltirati 5 kilometara prometnica, a radovi iz programa 2019. vrijedni su 3,3 milijuna kuna.

Radove svotom od 391.000 kuna podupire Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

print