Novosti

ŠKRILJEVEC U tijeku radovi na društvenom domu vrijedni više od 336.000 kuna

Četvrtak

U sklopu ovogodišnjeg programa radova na nastavku gradnje, uređenja i opremanja cijelog niza društvenih domova i drugih društvenih prostora na širem gradskom području (Jerovec Donji, Vuglovec/Gečkovec, Lančić-Knapić, Osečka, Kaniža, Stažnjevec, a u pripremi je i projektna dokumentacija za bivši Retro koji će koristiti Klub mladih te za obnovu stare škole Salinovec), izvode se i radovi na objektu društvenog doma u Škriljevcu.

Podsjećamo, gradnja društvenog objekta u tom mjesnom odboru počela je prošle godine, kada je kod sportskog igrališta sagrađen i pod krov stavljen objekt površine 120 m2, s natkrivenom terasom od 25 m2.

Ovoga ljeta nastavljeni su radovi u drugoj fazi, koji obuhvaćaju niz obrtničkih radova u unutrašnjosti - postavljanje hidroizolacije i toplinske izolacije podova, žbukanje i glazuru, postavljanje podne i zidne keramike tu unutarnje stolarije (vrata), elektroinstalacija i rasvjetnih tijela, kao i vodovoda, odvodnje, sanitarija i uređenje sustava za grijanje.

Investitor je Grad Ivanec, a vrijednost ulaganja u ovoj fazi je 336.171,13 kuna.

Temeljem provedenog postupka javne nabave, izvođenje radova povjereno je Zidarsko-fasaderskom obrtu Đuras iz Margečana, a u četvrtak, 8. kolovoza, gradilište je obišla resorna pročelnica Upravnog odjela za lokalnu samoupravu, imovinu i javnu nabavu Marina Držaić sa suradnicima iz gradske uprave.

print