Novosti

Poslovna zona Ivanec d.o.o. aktivno sudjeluje u provedbi projekta HAMAG BICRO-a vrijednog 7 milijuna kuna

Ponedjeljak

Od 09. do 11. srpnja zaposlenici Poslovne zone Ivanec d.o.o. sudjelovali su na visokokvalitetnim specijalističkim edukacijama u sklopu pilot projekta HAMAG BICRO-a „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija“ (BOND).

Održane edukacije obuhvaćale su teme vezane uz digitalni marketing, operativne marketinške procese te temu vezanu uz istraživanje tržišta i analizu potrošača. Zaposlenici Poslovne zone Ivanec d.o.o. stečeno znanje iskoristit će prilikom savjetovanja poduzetnika oko izrade strategije pozicioniranja i izgradnje brenda, marketinških planova i pozicioniranja poduzetnika na tržištu s ciljem diferencijacije od konkurencije. Također, poduzetnicima će prenijeti jasne metode i alate za istraživanje tržišta i privlačenje kupaca.

-Cilj sudjelovanja Poslovne zone Ivanec u projektu, a time i na specijalističkim edukacijama je uhvatiti najnovije trendove u područjima vezanima uz poticanje i razvoj MSP-ova. Stečena znanja primjenjujemo za poboljšanje naših aktivnosti te ona polako prelaze u sve viši stupanj standardizacije usluga i operativnih procesa unutar naše poduzetničke potporne institucije – ističe direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o. mr.sc.oec. Lana Labaš.

Cilj cjelokupnog projekta je kroz temeljne i specijalizirane edukacije zaposlenika poduzetničkih potpornih institucija razviti visokokvalitetne usluge koje će na ujednačen način biti dostupne svim malim i srednjim poduzećima u Hrvatskoj. Time se želi pozitivno utjecati na povećanje konkurentnosti ekonomije kroz razvoj potpornih institucija, a koje će svojim djelovanjem stvoriti povoljno okruženje za razvoj poslovanja.

Pilot projekt BOND strateški je postavljen od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a operativno njime upravlja HAMAG-BICRO. Projekt je vrijedan 7.012.151,60 kuna, cjelokupno financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Nastavak projekta i nove edukacije kreću krajem kolovoza.

Foto: BOND Hrvatska

print