Novosti

Zbog najave nestabilnog vremena, donosimo novi raspored manifestacija u povodu Dana grada

Petak

Najave nestabilnog vremena za ovaj vikend ne idu na ruku nesmetanom održavanju središnjih manifestacija planiranih u sklopu proslave Dana grada Ivanca.

S obzirom na to, građane obavještavamo o sljedećem.

Sve manifestacije koje su u programu za danas (petak, 21. lipnja), planiraju se održati po navedenom rasporedu.

Što se tiče sutrašnjeg dana (subota, 22. lipnja), u planu je održavanje i svih manifestacija tijekom dana, a ukoliko se pokaže mogućnost jačih pljuskova navečer, svi predviđeni sadržaji u tom će se slučaju održati u utorak, 25. lipnja (Dan državnosti) u isto vrijeme.

S obzirom na to da prognoze kažu da će nedjelja (23. lipnja) biti nestabilna (kroz dan je najavljeno više pljuskova), sve ekipe i građane obavještavamo da manifestacija Ivanečki kotlić toga dana neće biti održana, već se prebacuje na utorak, 25. lipnja, u istim terminima i po rasporedu koji vrijedi za nedjelju.

Budući da loše vrijeme već nekoliko godina za redom kvari središnje proslave Dana grada i onemogućuje održavanje ključnih manifestacija na otvorenom, te da je uočeno da se učestale oborine u pravilu pojavljuju oko Ivanja, od iduće godine središnje proslave više neće biti organizirane u ovo doba, već se pomiču u prvu polovicu srpnja.

print