Novosti

Održano izvlačenje lokacija za manifestaciju Ivanečki kotlić! Pogledajte raspored

Srijeda

U Gradskoj vijećnici Ivanec danas je održano izvlačenje lokacija na kojima će biti smještena natjecateljska mjesta ekipa koje su se prijavile za sudjelovanje na Ivanečkom kotliću, jednoj od najpopularnijih manifestacija koje se održavaju u sklopu Dana grada.

Pozivu su se odazvali predstavnici desetak ekipa i svi su oni iz košarice izvukli brojeve koji odgovaraju lokaciji na kojoj će ih u nedjelju dočekati njihovo natjecateljsko mjesto (po jedan suncobran za svaku ekipu, a pod njim klupa i dva stolca).

S obzirom na to da na izvlačenje nisu došli predstavnici svih prijavljenih ekipa, nazočni su na licu mjesta izvukli i brojeve za njih.

Nacrt smještaja natjecateljskih mjesta i popis ekipa-sudionika s brojem izvučenih lokacija objavljujemo u prilogu.

Sve informacije i obavijesti o preuzimanju mesa u Mesnici Vugrinec na gradskoj špici dobit ćete u petak od Ane Jagetić, koja tehnički koordinira pojedinosti ove manifestacije.

Napominjemo da je jedan od brojeva u međuvremenu izuzet iz prvobitnog izvlačenja jer je jedna ekipa odustala od natjecanja.

S obzirom na vremenske prognoze koje se mijenjaju doslovce, iz dana u dan, u petak ćemo vas konačno obavijestiti o tome hoće li natjecanje biti održano u planiranom terminu ili će se zbog eventualne kiše morati odgoditi za koji dan.

print