Novosti

IVANEČKI KOTLIĆ 2019. Poziv svim ekipama – prijave još samo sutra (18. lipnja)

Ponedjeljak

Sve zainteresirane ekipe koje ove nedjelje, 23. lipnja, u velikom ivanečkom parku namjeravaju sudjelovati na tradicionalnom kuharskom okršaju Ivanečki kotlić, podsjećamo da je sutra (utorak, 18. lipnja) zadnji rok za prijave na ovo popularno natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću.

Ove godine svaku ekipu očekuje besplatnih 3 kilograma mesa po kotliću koje osigurava generalni sponzor Vugrinec d.o.o. iz Zaprešića.

Svi koji se prijave do sutra, u srijedu, 19. lipnja, sudjeluju u izvlačenju lokacija na kojima će biti smješten njihov kotlić i veliki suncobran.

Ove će godine svakoj ekipi na raspolaganju biti zasebni suncobran koji ujedno ima „status“ njihova natjecateljskog mjesta.

Kuhanje počinje u 9, a završava u 12 sati, s time da do 12.10 sati sve ekipe svoje gulaše na ocjenu moraju same donijeti do prijamnog stola.

Nagrade su ove godine vrlo atraktivne. Sponzor, Vugrinec d.o.o., dodijelit će tri prve nagrade, dok će vrlo zanimljiv nagradni fond osigurati i Grad Ivanec, a slijede i nagrade ostalih sponzora – Stjepana Petaka iz Bedenca, tvrtke Stol interijer Mladena Canjuge i drugih.

Sav skupljeni dobrovoljni prihod prikupljen od podjele gulaša (prilog za porciju gulaša ne može biti manji od 10 kuna) namijenjen je Ivanečkom suncu, udruzi koja okuplja osobe s intelektualnim poteškoćama.

Dakle, ne oklijevajte s prijavom! Dobrodošle su i ekipe iz okolnih gradova i općina, odnosno iz cijele Varaždinske županije i šire! Očekuje vas dobra zabava uz tamburaše, a i vrijeme bi trebalo biti odlično!

 

Evo i nekoliko podataka o tvrtki Vugrinec d.o.o. koja je ove godine generalni sponzor Ivanečkog kotlića:

Obiteljska tvrtka Vugrinec d.o.o  osnovana 1992. godine. Smještena je u zapadnom dijelu Zagrebačke županije.

Kupcima nudi širok asortiman ukusnog svježeg mesa i mesnih prerađevina domaće proizvodnje,  vrhunske kvalitete i prihvatljive cijene.

Svježe meso i mesne prerađevine su iz vlastite proizvodnje, organizirane u suradnji s poljoprivrednim  proizvođačima  iz okolice.

U mesnicama Vugrinec u Ivancu Varaždinu i Zaprešiću potražite za sebe i svoju obitelj veliki izbor svježeg mesa i mesnih prerađevina i budite sigurni u kvalitetu kupljenoga – poručuju iz mesnica Vugrinec.

Sve dodatne informacije o Ivanečkom kotliću 2019. dostupne su u prilogu.

print