Novosti

KLUB MLADIH IVANEC Dođite sutra na Acoustic Night Doriana Varovića na Kinotrgu Ivanec!

Četvrtak

Sutra (petak, 7. lipnja) počinju službene manifestacije uz ovogodišnje Dane grada Ivanca i obilježavanje njegovih 623 godina poznate pisane povijesti.

Dane grada otvara Klub mladih Ivanec koji na Kinotrguorganizira Acoustic Night te poziva sve mlade, ali i sve ostale građane da se okupe na glazbenom eventu u izvođenju Doriana Varovića, mladog lepoglavskog glazbenika koji se brzo probija na lokalnoj glazbenoj sceni. 

Glazbom se bavi već dvanaestak godina, a široj publici najpoznatiji je po zanimljivim obradama stranih i domaćih pop/rock pjesama koje objavljuje na svom Youtube kanalu. Nastup počinje u 19 sati na Kino trgu Ivanec.

Klubu mladih, koji se ove godine prvi put pojavljuje kao faktički partner Grada Ivanca u proslavi Dana grada i koji nizom manifestacija za mlade upotpunjuje ovogodišnju proslavu, u organizaciji ove priredbe pomaže gradska uprava.

Kako poručuju iz Kluba mladih, sutrašnji glazbeni happeningna Kinotrgu jest prva takva ovogodišnja manifestacija, no ne i jedina. 

Bit će ih još nekoliko koje će se održati u sklopu Ljeta u Ivancu, na njima će nastupiti i domaći izvođači, a o svima ćemo vas naknadno izvijestiti.

print