Novosti

Grad Ivanec i Poslovna zona: Poziv gospodarstvenicima na zajednički nastup na 5. gospodarskom sajmu u Varaždinu (31. 05. i 1. 06.)

Ponedjeljak

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. i ove godine pozivaju sve gospodarstvenike ivanečkoga kraja da se pridruže zajedničkom nastupu i predstavljanju na Gospodarskom sajmu u Varaždinu, koji će se održati 31. svibnja i 1. lipnja 2019. na Kapucinskom trgu u centru Varaždina. Nastup za sve poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova je besplatan, a sve troškove nastupa na sajmu pokriva Grad Ivanec.

Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10 do 18 sati, a ulaz je besplatan.

Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, gradovi, općine, OPG-ovi, vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radinosti, inovatori i auto kuće s područja sjeverozapadne Hrvatske.

U dva dana održavanja sajma posjetitelji će moći razgledati sajamsku izložbu, održavat će se i prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije te sajamske radionice.

Sajam će biti popraćen zabavno glazbeni programom i nagradnim igrama za posjetitelje.

Službeno otvorenje sajma je u petak, 31. svibnja u 12 sati.

Na petom Gospodarskom sajmu u Varaždinu najavljeno je predstavljanje više od 100 izlagača.

Kako bi nastavili poticati razvoj i promociju ivanečkog gospodarstva na regionalnoj, ali i nacionalnoj razini, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. nastavljaju s već ustaljenom praksom zajedničke promidžbe i predstavljanja grada Ivanca i  njegove poslovne zajednice na organiziranim nacionalnim i međunarodnim sajmovima.

U želji da podrže poslovne aktivnosti lokalnih poslovnih subjekata, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec pozivaju sve poduzetnike, a posebno  poduzetnike početnike, koji su tek pokrenuli svoj posao i nemaju još razvijene kanale promidžbe niti širok krug klijenata, da se prijave za sudjelovanje na sajmu te da se i na taj način predstave na tržištu.

Također, na zajednički nastup na Sajmu pozivaju se i vlasnici OPG-ova i obrta, institucije koje okupljaju poduzetnike i obrtnike s ovog područja, članovi Poslovnog kluba i ostali zainteresirani gospodarstvenici.

Troškovi organizacije i sudjelovanja – besplatni,

  1. Troškove organizacije i pripreme sajma, najam izložbenog prostora, eksponate, štand, priključak struje, najam prateće opreme, čišćenje štanda, osiguranje, opremanje štanda i osobe koje će biti prisutne na štandu i aktivno sudjelovati/predstavljati vašu tvrtku snosi u cijelosti  Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. te se od poduzetnika kao sudionika ne očekuje sudjelovanje u organizacijskim troškovima. Takva usluga je dio programa bespovratnih potpora za poticanje lokalnog poduzetništva te nosi oznaku BFC (poticaj razvoju povoljnog poslovnog okruženja).
  2. Za zajednički nastup na sajmu izradit će se zajednički promo materijal u obliku promotivnog letka/brošure i prezentacije (pregled poslovnih ponuda tvrtki s ivanečkog područja). Stoga su sve zainteresirane tvrtke zamoljene da dostave popunjeni upitnik koji je u prilogu. Idejno osmišljavanje izgleda i sadržaja tog zajedničkog promo materijala će odraditi Poslovna zona Ivanec d.o.o.
  3. Svi sudionici pozvani su da pripreme ili koriste svoj postojeći vlastiti promo materijal u obliku za koji smatra da ga najbolje predstavljaju (letak, brošura, promo proizvod, baner, itd.), a koji će na izložbenom prostoru biti primjereno istaknut.

Svi koji se odluče na sudjelovanje bit će uvršteni u službeni katalog, koji za potrebe 5. gospodarskog sajma u Varaždinu pripremaju organizatori. Također, u svrhu promocije sudionika, reklamne poruke poslovnih subjekata prikazivat će se na sajamskoj pozornici kroz oba dana trajanja sajma.

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve ivanečke poduzetnike koji se odluče na zajedničko predstavljanje, da se u vrijeme otvaranja sajma, u petak, u 12 sati okupe na zajedničkom štandu.

Ako netko od poduzetnika iskaže potrebu i interes, bit će moguće pripremiti ciljane poslovne sastanke.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da potvrdu sudjelovanja te pripremljeni materijal za promociju Vaše tvrtke ili projekta dostavite najkasnije do  petka, 24. svibnja 2019. na mail: [email protected] ili [email protected]

Sve dodatne informacije dostupne su na tel. 042/492-870, Poslovna zona Ivanec.

print