Novosti

Tiskovna konferencija o Poslovnom uzletu grada Ivanca 2015. u Županijskoj palači u Varaždinu

Petak

Grad Ivanec, Varaždinska županija i Poslovni dnevnik u utorak, 9. lipnja, u Skupštinskoj dvorani Županijske palače u Varaždinu organiziraju tiskovnu konferenciju na kojoj je će predstavnike medija podrobnije informirati o gospodarskoj manifestaciji Poslovni uzlet grada Ivanca 2015. Riječ je o besplatnim edukacijama za poduzetnike, obrtnike, nezaposlene i sve ostale zainteresirane koji će se u četvrtak, 18. lipnja, održati u Hotelu Orion na Horvatskom, a koje će otvoriti ministar malog i srednjeg poduzetništva Gordan Maras. 

Na tiskovnoj konferenciji će program i ciljeve Poslovnog uzleta predstaviti gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, župan Predrag Štromar i zamjenik glavnog urednika Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević.

Poslovni uzlet edukativna je manifestacija na kojoj će se poduzetnicima i obrtnicima iz cijele Varaždinske i okolnih županija omogućiti cjelodnevni besplatni seminari i edukacije organizirane s ciljem podupiranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Poduzetnike će educirati renomirani stručnjaci iz raznih područja koji će polaznicima prenijeti svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse. Poslovni uzlet ujedno je uvodna manifestacija u 6. ivanečki gospodarski sajam koji će se u Ivancu održati 19. i 20. lipnja.

Tiskovna konferencija počinje u 9.30 sati.

print