Novosti

EU PROJEKT: Davorin Štetner u Ivancu održao prvo individualno poslovno mentorstvo

Petak

David Lukaček i Valentino Jovan iz poduzeća DIV PLASTIC d.o.o. prvi su poduzetnici početnici koji su u srijedu, 13. ožujka, sudjelovali u programu Poslovnog mentorstva u sklopu EU projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za mala i srednja poduzeća putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“

Višesatnu individualnu edukaciju za mlade poduzetnike početnike održao je predsjednik udruge Crane Davorin Štetner.

Riječ je o menadžeru s impresivnim referencama u radu s poduzetnicima početnicima i start up tvrtkama, a čiji su poslovni uspjeh, znanje i vještine prepoznati i na međunarodnoj razini.

Vlasnici poduzeća DIV PLASTIC d.o.o. na početku programa predstavili su svoje poduzeće, a potom im je Štetner dao jasne sugestije i preporuke za prosperitetan i perspektivan razvoj daljnjeg poslovanja njihovog poduzeća.

Razradili su i konkretne korake te dobili i praktične zadatke koje će naknadno predstaviti svojem mentoru.

Specifičnost navedene usluge je u tome što se sa svakim poduzetnikom radi individualno, sukladno njegovim potrebama i afinitetima.

I dok se na tržištu vrijednost ovakve usluge kreće u iznosu od oko 5.000 kuna te od poduzetnika početnika zahtijeva izdvajanje znatnih financijskih sredstava, u sklopu projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o. ova je usluga besplatna.

Shodno navedenom, usluga Poslovnog mentorstva korisnicima pruža jedinstvenu mogućnost da od uspješnih poslovnih ljudi, tzv. poslovnih anđela, kroz individualan rad i pristup poduzetniku dobiju pragmatična teorijska i praktična znanja te konkretne odgovore i savjete.

Više informacija o mogućnosti sudjelovanja u programu Poslovnog mentorstva dostupno je na linku:http://www.poslovna-zona-ivanec.hr/najave-i-novosti/program-mentorstva-za-poduzetnike-po%C4%8Detnike-u-ivancu-%C4%87e-voditi-ugledni-menad%C5%BEer-davorin-%C5%A1tetner-prijavite-se

Više informacija o udruzi Crane, poslovnim anđelima i Davorinu Štetneru moguće je pronaći na linku: http://crane.hr/ .

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedeno mentorstvo je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

print