Novosti

Grad Ivanec objavio javni poziv poduzetnicima za pokrivanje dijela troškova učeničkih stipendija

Srijeda

Grad Ivanec pozvao je sve poduzetnike i obrtnike koji posluju na administrativnom gradskom području da se prijave za dodjelu gradske potpore u vidu pokrivanja dijela troškova učeničkih stipendija.

Prijaviti se mogu svi koji za šk. godinu 2018./2019. s učenicima imaju sklopljen ugovor o stipendiranju, pod uvjetom da đaci imaju prebivalište na području grada Ivanca.

Dakle, svim poduzetnicima koji imaju učenike na praksi koje ujedno stipendiraju, Grad će stipendije subvencionirati s 200 kuna mjesečno po učeniku, počevši od 1. siječnja 2019.

Pritom poduzetnik može koristiti neograničen broj potpora (ovisno o broju učenika s kojima imaju ugovorni odnos o stipendiranju), uz uvjet da poduzetnik učeniku dodjeljuje stipendiju koja nije manja od 300 kuna mjesečno.

Zahtjev za dodjelu potpora podnosi se na obrascu koji se može preuzeti na web stranici Grada Ivanca (www.ivanec.hr, pod službenim objavama) ili u prostorijama Upravnog odjela za proračun, financije i gospodarstvo.

Sve dokumente poslati najkasnije do 26. ožujka (isključivo poštom, preporučenom pošiljkom) na Grad Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, s naznakom Javni poziv - potpore za đačke stipendije.

print