Novosti

Ivanecbiz: ONLINE KATALOG POSLOVNIH SUBJEKATA – besplatno mjesto web promocije ivanečkog gospodarstva

Četvrtak

Poslovna zona Ivanec d.o.o. kreira novu visokokvalitetnu uslugu za sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, OPG-ove, zadruge te slobodna zanimanja.

Riječ je o besplatnom online katalogu poslovnih subjekata financiranom u sklopu aktualnog EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o. „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“, čija je ukupna vrijednost 522.957,53 kn, a od čega je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna.

Radi se o jedinstvenoj web platformi, koja će predstavljati centralno mjesto promocije cjelokupnog ivanečkog gospodarstva, a omogućit će jačanje lokalne suradnje i partnerstva među ivanečkim poduzetnicima te lako pronalaženje klijenata i poslovnih partnera s cijelog domaćeg i inozemnog tržišta.

Online katalog razvijen je u suradnji s ivanečkom tvrtkom X-Media d.o.o.

Stoga Poslovna zona Ivanec d.o.o. poziva sve zainteresirane poslovne subjekte da iskoriste ovu jedinstvenu priliku za promociju. Za to je samo potrebno dostaviti svoje podatke i time se uključiti u kreiranje prvog poslovnog imenika za područje grada Ivanca.

Podaci i profili poslovnih subjekata bit će objavljeni na web adresi: www.ivanecbiz.com, a ogledni primjeri prvih objavljenih profila već su dostupni za pregled na navedenoj web stranici.

Uključivanje u Poslovni imenik grada Ivanca moguće je na 2 načina:

  1. Dostavom podataka kroz ispunjavanje informativnog upitnika, a koji je dostupan na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/6hudeO4BuYJKrJTs2 Fotografije se šalju na mail: [email protected]  Također, preuzimanjem informativnog upitnika koji se nalazi ispod ovog članka ili s web stranice Poslovne zone Ivanec d.o.o. http://www.poslovna-zona-ivanec.hr/, ispunjavanjem navedenog obrasca te njegovim slanjem na e-mail: [email protected]
  2. Registracijom na portalu www.ivanecbiz.com te samostalnim kreiranjem profila sukladno uputama na navedenoj web stranici.

Važno je istaknuti da će se profili poslovnih subjekta moći mijenjati, nadopunjavati i prilagođavati sukladno realnim potrebama i interesima subjekta.

Izmjene i editiranje profila moći će raditi samostalno ili uz tehničku i administrativnu pomoć Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove, a sve ovisno o individualnim mogućnostima i vještinama.

Za poslovne subjekte koji imaju web stranicu, upis u katalog i povratni link na njihovu web stranicu ima pozitivan učinak na SEO i rejting njihovih web stranica u rezultatima pretraživanja na Google-u i drugim tražilicama.

Ponuđena usluga odnosi se na digitalizaciju poslovanja, odnosno na migraciju poslovanja u virtualni svijet, koji je za modernog  poduzetnika postao neizbježna nužnost.

Dakle, navedena je usluga namijenjena svim poslovnim subjektima, koji su u svom poslovanju već prepoznali važnost web oglašavanja i dostupnost te žele privući i iskoristiti sve benefite koje networking pruža.

Usluga online kataloga važna je i za poduzetnike početnike, ali i za one poduzetnike koji svoju vlastitu web stranicu još nemaju.

Koncept navedene usluge omogućuje im da to bude prvi korak u njihovu web oglašavanju, a bez ikakvih dodatnih financijskih troškova.

Poduzetnici koji već imaju vlastitu web stranicu uslugu mogu koristiti kao dodatnu mogućnost oglašavanja kroz kanale koje do sada nisu imali priliku koristiti.

S obzirom da se radi o jedinstvenoj usluzi koja prati korak s najsuvremenijim informatičko - komunikacijskim rješenjima u promidžbi privatnog, a time i lokalnog poduzetništva, važno je istaknuti kako se u budućnosti planira daljnji razvoj usluge, a povezan je sa širenjem broja korisnika i kategorija.

Također, u vidu je i povezivanje s postojećim većim online platformama, ali i dostupnost kataloga na stranim jezicima.

Dodatne informacije o online katalogu i načinu uključivanja u nj možete dobiti na broj telefona 042 645 435 ili 042 645 485 ili na e – mail [email protected]  

print