Novosti

U četvrtak, 31. siječnja, 20. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Ponedjeljak

Četrnaest je točaka dnevnoga reda na 20. sjednici Gradskoga vijeća Ivanca koju je njegova predsjednica Ksenija Sedlar Đunđek sazvala za četvrtak, 31. siječnja.

Među najvažnijima svakako je Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o pružanju javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada koja će, ukoliko je vijećnici prihvate, rezultirati pogodnostima za pojedine kategorije građana u vidu oslobođenja od plaćanja odvoza otpada.

Nadalje, na dnevnom redu je i Program dodjele bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva grada Ivanca za 2019. godinu.

Pred vijećnicima će se naći i odluka čiji je integralni naziv Odluka o visini paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj, a koju za svoje područje mora donijeti i Grad Ivanec.

Vijećnici će razmotriti i Program rada Savjeta mladih za 2019., zatim, odluke o komunalnoj naknadi i o komunalnom doprinosu, kao i izvješća o poslovanju trgovačkih društava u 2017. godini čiji je Grad Ivanec osnivač ili u kome ima vlasničke udjele – Varkoma, Čistoće, Ivkoma, Ivkom voda i Poslovne zone Ivanec.

Sjednica počinje u 18 sati.

print