Novosti

EU PROJEKT: Za sve što trebate znati o pravilnom gospodarenju otpadom - kliknite na www.otpad.ivanec.hr

Četvrtak

U sklopu EU projekta o održivom gospodarenju otpadom koji Grad Ivanec provodi u suradnji s partnerima – Poslovnom zonom Ivanec i Projektnim uredom za EU fondove, Ivkomom d.d. i vanjskim suradnicima, web stranica Grada Ivanca nadograđena je posebno dizajniranom stranicom na kojoj možete naći sve sadržaje i upute vezane uz tematiku pravilnog odlaganja i gospodarenja otpadom.

Klikom na www.otpad.ivanec.hr otvaraju vam se sve informacije o toj temi - o samom projektu i načinu njegova financiranja, o hijerarhiji postupanja s otpadom te o pravilnom odlaganju svake pojedine vrste otpada.

Na stranici su objavljeni i razni informativni prilozi tematski vezani uz ovaj projekt.

Također, na stranici su dostupni i svi dosad tiskani leci, brošure i plakati za djecu i odrasle, kao i video i tonski zapisi svih snimljenih i emitiranih televizijskih i radijskih emisija i TV-spotova na temu gospodarenja otpadom.

Na dnu stranice dostupan je i kontakt za prijavu nepropisno odbačenog otpada pa pozivamo sve građane da prijave takve slučajeve.

Stranica je strukturirana tako da posjetiteljima omogućuje jednostavan pregled,  a sve to kako bi se svim ciljnim skupinama omogućila maksimalna dostupnost potrebnih informacija.

Poput svih ostalih aktivnosti koje se provode u sklopu ovoga projekta, i troškovi nadogradnje gradskog weba i izrade specijalizirane stranice www.otpad.ivanec.hr sufinancirani su iz EU projekta „Provedba programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom za područje grada Ivanca“ vrijednom ukupno 335.462,89 kuna.

Od toga je bespovratnih 285.143,44 kuna osigurano iz EU fondova, dok ostatak financira Grad Ivanec.

print