Novosti

U nedjelju, 13. siječnja: Upoznaj svoj grad i postani ambasador hrvatskog turizma!

Četvrtak

U sklopu drugog izdanja projekta „Upoznaj svoju zemlju“, Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske u povodu obilježavanja Dana međunarodnog priznanja Hrvatske u nedjelju, 13. siječnja, organizira besplatna turistička vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča.

Riječ je o organizaciji besplatnih vođenja od strane lokalnih turističkih vodiča, a koja u svim gradovima počinju u isto vrijeme, točno u podne. Ove aktivnosti podupire Hrvatska turistička zajednica.

Turistički obilasci namijenjeni su svim zainteresiranim posjetiteljima, a prvenstveno lokalnim stanovnicima, kako bi još bolje upoznali svoj grad te time i sami postali svojevrsni ambasadori turizma.

Ivanec se također priključuje ovoj nacionalnoj manifestaciji pa Turistička zajednica grada Ivanca poziva sve zainteresirane da se u nedjelju, 13. siječnja, okupe kod Gradske vijećnice, odakle će se krenuti u obilazak zanimljivih destinacija u pratnji licenciranog turističkog vodiča prof. Mirjane Bračke i voditelja TZ-a Borisa Jagetića Daraboša.

Uz Ivanec, ovom projektu u Varaždinskoj županiji pridružuje se još samo nekoliko gradova i to Varaždin, Ludbreg i Varaždinske Toplice.

print