Novosti

Za srijedu, 19. prosinca, sazvana zadnja sjednica Gradskog vijeća Ivanca u 2018. godini

Četvrtak

Devetnaesta po redu, ujedno i posljednja sjednica Gradskog vijeća Ivanca u ovoj godini, održat će se u srijedu, 19. prosinca.

Pred vijećnicima će se naći deset točaka dnevnoga reda, a među njima je i drugi rebalans proračuna za 2018. godinu i projekcija za 2019. i 2020. godinu.

Predloženi rebalans uključuje izmjene i/ili dopune svih gradskih programa – gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, održavanja komunalne infrastrukture te programa javnih potreba u kulturi, sportu i socijalnoj skrbi.

Nadalje, vijećnici će razmotriti Analizu stanja sustava civilne zaštite Grada Ivanca za ovu godine te donijeti Plan razvoja sustava CZ-a za 2019.

Razmotrit će i Izvješće o stanju u prostoru grada Ivanca za razdoblje 2014. – 2017. kao i pročišćeni tekstovi odluka o donošenju Prostornog plana i Urbanističkog plana uređenja grada Ivanca te Detaljnog plana uređenja zone užeg centra Ivanca.

Na dnevnom redu je i donošenje Odluke o davanju suglasnosti za provedbu projekta i sklapanje ugovora o sufinanciranju projekta sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Ivanec.

Početak sjednice je u 18 sati.

print