Novosti

U petak, 30. XI., 18. sjednica Gradskog vijeća Ivanec: Glavna tema – proračun Grada Ivanca za 2019.

Petak

Proračun Grada Ivanca za 2019. godinu s projekcijama za 2020. i 2021. godinu bit će glavna tema 18. sjednice Gradskog vijeća Ivanca sazvane za petak, 30. studenog.

Uz prijedlog proračuna, pred vijećnicima će se naći i prijedlozi svih ostalih gradskih programa koji su sastavni dio proračuna, a to su programi javnih potreba u kulturi, sportu i u području socijalne skrbi te Program gradnje objekata i uređaje komunalne infrastrukture i Program održavanja komunalne infrastrukture u 2019. godini.

Na dnevnom redu je i donošenje Odluke o izvršavanju proračuna Grada Ivanca za iduću godinu, zatim Odluka o mjerilima za sufinanciranje smještaja djece u dječje vrtiće te Odluka o raspodjeli sredstava za redovito financiranje političkih stranaka u 2019. godini.

Pred vijećnicima će se naći i dopuna Programa razvoja industrijske zone za razdoblje 2016. – 2020. godine kao i Odluka o vrijednosti boda komunalne naknade.

Na sjednici će Mandatna komisija podnijeti izvješće o prestanku mirovanja mandata jednog vijećnika, odnosno o prestanku obnašanja dužnosti zamjenika vijećnika te prateće rješenje kojima se regulira status novog vijećnika u Gradskom vijeću.

Početak sjednice je u 18.30 sati.

print