Novosti

U ponedjeljak, 26. XI., sastanak Poslovnog kluba Ivanec: Glavna tema – Program potpora za poduzetnike u 2019. god.

Srijeda

S obzirom na to da se tekuća poslovna i fiskalna godina bliži kraju te da su finalizirane pripreme za donošenje proračuna Grada Ivanca za 2019. godinu, Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Poslovni klub sve su poduzetnike pozvali na sastanak koji će se u Gradskoj vijećnici održati u ponedjeljak, 26. studenog. 

Na skupu će biti upoznati s prijedlogom proračuna Grada Ivanca, s posebnim naglaskom na projekte od značaja za gospodarstvo i lokalne poduzetnike. 

Glavna tema sastanka bit će upoznavanje s Programom potpora za poduzetnike na području grada Ivanca u 2019. godini.

Svi poduzetnici pozvani su na aktivnu raspravu i iznošenje vlastitih prijedloga o navedenim temama.

Uz gradonačelnika i njegove zamjenike, u radu skupa sudjelovat će i predstavnici svih nadležnih gradskih upravnih odjela i Poslovne zone Ivanec d.o.o.

Na sastanak koji počinje u 18.30 sati su pozvani i predstavnici Županijske gospodarske komore, Županijske obrtničke komore i Udruženja obrtnika Ivanec.

Ovaj sastanak i tribina ujedno su sastavni dio EU projekta koji Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. provode u cilju povećanja uključenosti poduzetnika u donošenje gradskih politika i realizaciju programa od važnosti za poduzetničku zajednicu.

Potvrdu dolaska na skup molimo na telefon 042 492 870 ili na mail: [email protected] najkasnije do petka, 23. studenog 2018. godine.

print