Novosti

Nove tribine o održivom gospodarenju otpadom održane u Radovanu i Stažnjevcu

Ponedjeljak

Grad Ivanec s partnerima – Ivkomom d.d., Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. i vanjskim stručnim suradnicima u sklopu projekta sufinanciranog sredstvima Europskog kohezijskog fonda širom terena nastavlja s održavanjem edukativnih javnih tribina o održivom gospodarenju otpadom.

Održane su još dvije nove tribine – u četvrtak, 15. studenog, u vatrogasnom domu u Radovanu za građane Radovana, Lovrečana i Škriljevca, a dan kasnije predavanje je u staroj školi u Stažnjevcu priređeno i za mještane toga mjesnog odbora. 

Veseli što mu se odazvalo i dosta učenika i to prvenstveno onih koji su i sami aktivno angažirani u provedbi dijela ovoga projekta, a o čemu ćemo podrobnije izvijestiti idućih dana.

Skup u Radovanu pratila je predsjednica Gradskog vijećaKsenija Sedlar Đunđek, dok se tribini u Stažnjevcu pridružio gradonačelnik Milorad Batinić koji se i u aktivno uključio u njen rad te odgovarao na pitanja građana.

Zadnje dvije tribine održat će u utorak i srijedu 20. i 21. studenog.

Sutrašnja tribina na rasporedu je u staroj školi u Salinovcu za mještane Salinovca, Ivanečkog Naselja, Ivanečkog Vrhovca i Punikvi, dok će zadnja ovogodišnja tribina biti u srijedu u društvenom domu u Knapiću, a na nju su pozvani građani mjesnih odbora Lančić – Knapić, Kaniža, Gečkovec i Vuglovec.

Obje tribine počinju u 18 sati.

print