Novosti

Ovog tjedna tribine o održivom gospodarenju otpadom u Lukavcu, Margečanu, Radovanu i Stažnjevcu

Utorak

U suradnji Grada Ivanca, Ivkoma d.d., Poslovne zone Ivanec d.o.o. i vanjskih stručnih suradnika, održavanje javnih tribina za građane u sklopu EU projekta Program izobrazno-edukativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na administrativnom području grada Ivanca nastavlja se i ovog tjedna.

Prva tribina na rasporedu je večeras (utorak, 13. studeni) u društvenom domu u Lukavcu u 18 sati, a namijenjena je građanima mjesnih odbora Lukavec, Gačice i Cerje Tužno.

U srijedu, 14. studenog, slijedi tribina za mještane Margečana, Seljanca i Osečke, a održat će se u vatrogasnom domu u Margečanu s početkom u 18 sati.

Za mjesne odbore Radovan, Lovrečan i Škriljevec tribina će biti u četvrtak, 15. studenog, u vatrogasnom domu u Radovanu, također u 18 sati.

U petak, 16. studenog, mještani Stažnjevca pozvani su na tribinu koja će se u 18 sati održati u staroj školi.

Pozivaju se građani da se na tribine odazovu u što većem broju te da predstavnicima Ivkoma d.d. i Grada na licu mjesta postave pitanja o svim konkretnim stvarima koje ih zanimaju, od pravilnog odvajanja i odlaganja otpada do novih cijena odvoza.

Javne tribine za mjesne odbore završavaju idućega tjedna, skupovima u Salinovcu i Lančić-Knapiću.

print