Novosti

Održana tribina o gospodarenju otpadom za Horvatsko, D. Jerovec i R. Breg, danas tribina za Bedenec i G. Jerovec

Četvrtak

U sklopu Programa izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u srijedu je, 7. studenog, održana nova u nizu edukativnih tribina, ovoga puta za građane Horvatskog, Jerovca Donjeg i Ribić Brega.

Uz standardni Projektni tim zadužen za provedbu ovog EU projekta sastavljen od predstavnika Grada Ivanca, Ivkoma d.d. i vanjskih stručnih suradnika, javnu tribinu pratio je i zamjenik gradonačelnika Branko Putarek.

I ovoga puta pokazalo se da građane najviše zanimaju praktične informacije o tome kamo odlagati pojedine vrste otpada, npr. vrećice od čipsa i tjestenine, plastificirani papir, omote od čokolade, infektivni otpad, konzerve, metalne poklopce od staklenki i sl.

Sljedeća tribina na rasporedu je danas (četvrtak, 8. studeni) za mještane Bedenca i Jerovca Gornjeg, a održat će se u vatrogasnom domu Bedenec s početkom u 18 sati.

Grad Ivanec poziva mještane da se tribini odazovu u što većem broju te da se informiraju o svim detaljima vezanim uz nova pravila zbrinjavanja otpada i novi cjenik redovnog odvoza otpada.

Tribine će potom biti nastavljene idućeg tjedna, a prva od njih bit će u utorak, 13. studenog, u društvenom domu Lukavec za stanovnike mjesnih odbora Gačice, Lukavec i Cerje Tužno.

Tribina počinje u 18 sati.

print