Novosti

Poziv vlasnicima neizgrađenih čestica u Poslovnoj zoni Ivanec – istok

Srijeda

Slijedom povećanog interesa i učestalih upita od strane potencijalnih investitora o mogućnostima ulaganja u Poslovnoj zoni Ivanec – istok, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju vlasnike neizgrađenih čestica u Poslovnoj zoni na dostavu podataka u svrhu uvrštavanja njihovih nekretnina u gradski katalog koji će investitorima biti ponuđen na predstojećem Sajmu investicija i komercijalnih nekretnina REXPO u Zagrebu (27. i 28. studeni 2018.).

Na ovoj velikoj sajamskoj manifestaciji bit će predstavljeni gradski ulagački projekti te projekti poduzetnika, a bit će izrađen i naveden katalog privatnih zemljišta (neizgrađene čestice) u obuhvatu Poslovne zone, koja su spremna za ulaganja i koja privatni vlasnici žele prodati investitorima.

Poznato je da je Poslovna zona Ivanec – istok pozicionirana na atraktivnoj lokaciji te da je visoko komunalno opremljena, čime se investitoru omogućuje izgradnju, priključke na infrastrukturu i pokretanje poslovanja u kratkom roku, i to uz brojne olakšice i povlastice.

Ukoliko su privatni vlasnici zainteresirani da njihove poslovne čestice budu uvrštene u gradski katalog koji se priprema za predstavljanje na sajmu, svi su pozvani da što prije, a najkasnije do 20. studenog, Poslovnoj zoni dostave osnovne podatke o parceli i suglasnost za njihovo korištenje, odnosno publiciranje.

Katalog će se koristiti kao dio promotivnih  materijala o ulagačkim potencijalima grada Ivanca i Poslovne zone Ivanec te za prvi kontakt s potencijalnim investitorima.

Poslovna zona privatnim vlasnicima može osigurati prostor za sastanke te sve ostale potrebne usluge poslovnog povezivanja s potencijalnim poslovnim partnerima.

Kompletna USLUGA JE BESPLATNA,  a u skladu sa programom potpora gospodarstvu koje Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. provode kao dio svoje dugogodišnje strategije jačanja lokalnih gospodarskih i investicijskih kapaciteta.

Sve dodatne informacije i dostava podataka na e-mail: [email protected] ili na broj 042/492 870, direktorici Poslovne zone Ivanec Lani Labaš mr. sc. oec.

Rok za dostavu podataka je 20. studenog 2018. godine.

U prilogu: Poziv za dostavu podataka

Povezani dokumenti

print