Novosti

EU projekt: Nastavak edukacija o gospodarenju otpadom za građane još 8 mjesnih odbora

Utorak

Nakon prve javne tribine o gospodarenju otpadom i o pravilnom odvajanju otpada u kućanstvu održanoj za građane Ivanca, Grad Ivanec u suradnji s Ivkomom i s timom stručnih suradnika s održavanjem edukacijsko-informativnih skupovanastavlja idućeg tjedna, kada će se održati tribine za građane još osam mjesnih odbora.

U utorak, 6. studenog, svi mještani Prigorca, Vitešinca i Ivanečke Željeznice pozvani su na tematsku tribinu koja će u prostorijama Područne škole u Prigorcu početi u 18 sati.

U srijedu, 7. studenog, u dvorani Hotela Orion bit će tribina namijenjena mještanima Horvatskog, Ribić Brega i JerovcaDonjeg. Početak je također u 18 sati.

U četvrtak, 8. studenog, svi građani s područja Bedenca i Jerovca Gornjeg pozvani su na tribinu koja će u 18 sati početi u vatrogasnom domu u Bedencu.

I ove će tribine održati dr. sc. Lovorka Gotal Dmitrović, aprisustvovat će im i predstavnici Ivkoma d.d. i Grada Ivanca koji će odgovarati na pitanja nazočnih.

Pozivaju se građani da se na tribinu odazovu u što većem broju kako bi iz prve ruke dobili niz korisnih i praktičnih informacija o svemu što ih zanima u vezi s tematikom odlaganja otpada, njegova zbrinjavanja, cijena itd.

Nakon edukacija za navedene mjesne odbore, tribine će biti nastavljene tjedan dana kasnije, a prva od njih bit će 13. studenog u Lukavcu za mještane Lukavca, Gačica i Cerja.

I ovoga puta napominjemo da projekt izobrazbe građana većim dijelom sufinancira Europska Unija. Projekt je vrijedan 335.462,88 kuna, s time da se 85% ili 285.143,44 kunafinancira iz EU Kohezijskog fonda, dok ostatak od 15% ili 50.319,44 kuna financira Grad Ivanec.

print