Novosti

Sutra na Kinotrgu u organizaciji Savjeta mladih Grada Ivanca - Youth Living Room

Petak

Savjet mladih Grada Ivanca sutra u subotu 23.06. će, osim sudjelovanja na tradicionalnom Ivanečkom kotliću, od 17h na novootvorenom Kinotrgu organizirati Youth Living Room u sklopu programa za Dane grada Ivanca. 

Radi se o klasičnom druženju u neklasično improviziranom dnevnom boravku uz igranje društvenih igri, grickanje nezdravih grickalica, ispijanje kave i sokova te eventualnu popratnu glazbu.

Osim toga, to je i prilika da Savjet mladih iz prve ruke čuje, primi i prihvati apsolutno sve konstruktivne ideje i prijedloge za poboljšanje kvalitete života mladih ljudi u gradu Ivance te ih u konačnici i pokuša realizirati. Zbog toga će biti postavljena i kutija kako bi mladi, ali i svi zainteresirani, mogli indirektno sudjelovati u izradi našeg plana i programa za 2019.godinu koji je trenutno u izradi, a čiji se završetak planira do kraja rujna ove godine.

Zbog toga vas Savjet mladih poziva na druženje u dnevni boravak na otvorenom za što vam, osim dobre volje i nekoliko dobrih prijedloga, ne treba ništa.

Vidimo se sutra od 17 sati na ivanečkom Kinotrgu.

SAVJET MLADIH GRADA IVANCA

print