Novosti

Danas u sportskoj dvorani Srednje škole upisna kampanja „Odaberi svoju školu“

Utorak

Danas (utorak, 17. travnja) će se u sportskoj dvorani Srednje škole Ivanec održati 11. upisna kampanja „Odaberi svoju školu“ na koju je pozvano 414 učenika osmih razreda iz svih osnovnih škola zapadnog dijela Varaždinske županije – iz Ivanca, Radovana, Klenovnika, Lepoglave, Kamenice, Višnjice, Bednje, Vidovca, Tužnog, Maruševca i Donje Voće.

Za razliku od prošlih godina, kada su se kampanje održavale u većem broju škola i naselja, ove godine skupovi će se održati samo u najvećim gradskim centrima – u Varaždinu, Ivancu, Ludbregu i Novom Marofu.

Stoga će i ovogodišnja kampanja trajati puno kraće negoli prethodnih godina, točnije, počela je jučer u Varaždinu, danas je u Ivancu, sutra u Ludbregu, a završava u četvrtak u Novom Marofu.

Riječ je inače o projektu koji se provodi kako bi se učenici osmih razreda i njihovi roditelji kroz predstavljanje svih javnih i privatnih škola informirali o programima koji im se nude, o stipendiranju, obavljanju učeničke prakse i drugim pojedinostima.

Učenike očekuje i brošura „Odaberi svoju školu“, vodič koji sadrži sve informacije o srednjim školama u našoj županiji, programima, upisnim kvotama i rokovima.

Partneri na ovome projektu su Županijska gospodarska komora, Područni ured HZZ-a Varaždin i Obrtnička komora Varaždinske županije.

Kampanja u srednjoškolskoj sportskoj dvorani počinje u 18 sati.

Povezani dokumenti

print