Novosti

Info dani: Prezentacija o ESIF zajmovima za obrtnike, poduzetnike, start upove i slobodna zanimanja (10. 04.)

Četvrtak

Svi obrtnici, mikro, mali i srednji poduzetnici, start upovi i fizičke osobe u slobodnim zanimanjima pozvani su da se u utorak, 10. travnja, odazovu prezentaciji o ESIF zajmovima, kreditima subvencioniranim iz EU fondova.

Prezentacija će se održati u Gradskoj vijećnici Ivanec u sklopu Info dana Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove, a počinje u 11 sati.

O toj temi okupljenima će govoriti predstavnici Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), koja provodi i odobrava program ESIF zajmova.

Teme:

  1. Što su ESIF zajmovi
  2. Vrste ESIF zajmova i njihova namjena
  3. Uvjeti dobivanja i korištenja zajmova
  4. Prednosti i budućnost ESIF zajmova   

ESIF zajmovi su subvencionirani iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a namijenjeni su poticanju gospodarske djelatnosti malih i srednjih poduzeća, uključujući i obrtnike i slobodna zanimanja.

Namjena im je prvenstveno ulaganje u osnovna sredstva (materijalnu i nematerijalnu imovinu i u obrtna sredstva). Po svojoj su prirodi slični klasičnom bankarskom kreditu, a njihova najveća prednost su iznimno niske i atraktivne kamate, daleko niže od kamata na klasične kredite (čak od 0,5%).

 Savjetovanje je zamišljeno kao interaktivna prezentacija u trajanju do 90 minuta, a cilj joj je da sve zainteresirane pravovremeno i detaljno informira o mogućnostima korištenja ESIF zajmova i omogući im direktan kontakt sa stručnjacima Hamag Bicra.

Dolazak potvrdite na e-mail: [email protected] ili na tel. 042 645 484 do ponedjeljka, 9. travnja, do 14 sati.

Savjetovanje je besplatno  za sve zainteresirane.

Više informacija na www.poslovna-zona-ivanec.hr

print