Novosti

Info dani Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove (9. i 11. travnja)

Srijeda

Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove koji djeluje u sklopu Poslovne zone Ivanec d.o.o. u suradnji s Gradom Ivancem poziva sve zainteresirane da se u ponedjeljak, 9. travnja, i u srijedu, 11. travnja, odazovu Info danima na kojima ih očekuje niz relevantnih informacija vezanih uz EU fondove, o natječajima koji im sada stoje na raspolaganju kao i onima koji će se tijekom godine otvoriti te o uslugama koje im nudi Projektni ured.

Na Info dane pozvani su predstavnici svih gradova i općina, poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova, predstavnici ustanova i civilnih udruga te svi zainteresirani građani.

Info dani počinju u ponedjeljak, 9. travnja, savjetovanjem o „Mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova u 2018. godini“, u čijem će sklopu biti predočen pregled javnih poziva za dodjelu EU sredstava za sve kategorije prijavitelja.

Savjetovanje će se održati u prostorima Srednje škole Ivanec, a počinje u 18 sati.

Teme:

  1. Što su EU fondovi i kako funkcioniraju mehanizmi dodjele sredstava u Hrvatskoj
  2. Plan javnih poziva za 2018. - detaljno predstavljanje (prihvatljivi prijavitelji, planirani rok objave, uvjeti prijave, prihvatljive aktivnosti, visina bespovratnih sredstava)  
  3. Od ideje do EU projekta - kako povećati šanse za dobivanje EU sredstava (pojašnjenje projektnog načina pripreme i provedbe projekata)
  4. Usluge Projektnog ureda za EU fondove namijenjene svim potencijalnim prijaviteljima

Savjetovanje je zamišljeno kao interaktivna prezentacija u trajanju do 90 minuta, a otvoreno je za sve zainteresirane, iz cijele Varaždinske županije.

Ulazak i sudjelovanje su besplatni.

Rok za prijavu: petak, 6. travnja, do 15 sati na e-mail: [email protected] ili na broj 645 484 (042).

Svima zainteresiranima dostupna je i brošura u prilogu ovog teksta, a koja je sastavni dio informativno-promidžbenih aktivnosti u cilju informiranja javnosti o EU projektima u kojima sudjeluju Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Projektni ured za EU fondove, a koja svima zainteresiranima može poslužiti kao kvalitetan vodič o tome kako svoje projekte prijavljivati na EU fondove.

Pozivi za sudjelovanje na Info danima upućeni su HGK-u i Udruženju obrtnika i njihovim članovima, OPG-ovima – članovima LAG-a Sjeverozapad te svim gradovima i općinama u Varaždinskoj županiji.

U srijedu, 11. travnja, Projektni ured će organizirati Dan otvorenih vrata i raditi produljeno, do 18 sati.

U tom vremenu pozvani su svi zainteresirani da u vezi svojih projektnih ideja, informacija koje trebaju ili konzultacija dođu na individualna savjetovanja s voditeljima projekata za EU fondove. Adresa: Trg hrvatskih ivanovaca 10, Ivanec (zadružna zgrada).

 

Brošura

 

print