Novosti

U distribuciji je novo, 72. izdanje Ivanečkih novina

Nedjelja

Iz tiska je izašao novi broj Ivanečkih novina. Sedamdeset i drugi broj gradskog lista ovoga puta donosi cijeli niz aktualnih i građanima zanimljivih tema vezanih uz komunalni život. Prije svega, riječ je o detaljnim izvješćima sa sastanaka što su s vodstvima gotovo svih vijeća mjesnih odbora na području grada Ivanca (osim onih mjesnih odbora koji svoje pokojnike ukapaju na groblju u Kamenici koje teritorijalno pripada Gradu Lepoglavi) održana na temu ovogodišnjih radova i investicija na grobljima u Ivancu, Margečanu, Radovanu i Prigorcu. Usto, u novom broju može se pročitati dulja reportaža o radu Ivkoma d.d., s prikazom rada pojedinih njegovih radnih jedinica.

Tradicionalno, veljački broj novina donosi i intervju s gradonačelnikom Miloradom Batinićem, s osvrtom na najvažnije teme koje su obilježile rad i djelovanje Grada u 2014. te na aktualne programe i projekte koji će suštinski definirati razvitak grada Ivanca tijekom ove i idućih godina.

Nadalje, u novom broju detaljno su prezentirani svi gradski programi (gradnja i održavanje komunalne infrastrukture, socijalne skrbi, kulture, sporta), zatim, obavijest građanima o nadležnostima komunalnog redara slijedom Zakona o građevinskoj inspekciji, upozorenje građanima od strane dimnjačarske službe te, što je posebno važno, poziv zainteresiranoj javnosti na javni uvid i javno izlaganje Studije o utjecaju na okoliš u zahvatu izgradnje brze ceste Varaždin – Ivanec – Krapina.
Novi broj donosi i niz izvješća iz rada udruga civilnog društva, iz sportskog života, crtice iz ivanečke povijesti te razne zanimljivosti.

print