Novosti

Poziv vlasnicima parcela u Poslovnoj zoni Ivanec – istok: Dostavite podatke o parcelama koje želite prodati

Utorak

Grad Ivanec u suradnji s tvrtkom Poslovna zona Ivanec d.o.o. prodao je sve parcele u svom vlasništvu investitorima, završio komunalno opremanje prve četiri faze zone u cijelosti te djelomično komunalno opremio i priveo svrsi komunalnu infrastrukturu i u V. fazi.

Slijedom toga, kao i  učestalih  upita potencijalnih investitora o mogućnostima ulaganja u Ivancu (a naročito za ulaganja u Poslovnoj zoni koja je na atraktivnoj lokaciji i visoko komunalno opremljena te omogućuje investitoru izgradnju, priključke na infrastrukturu i pokretanje poslovanja u kratkom roku, uz olakšice i povlastice kod ulaganja), svi vlasnici dosad neizgrađenih parcela pozvani su da Poslovnoj zoni što prije dostave podatke o parcelama koje žele prodati.

Dakle, ako ste zainteresirani za prodaju svoje čestice potencijalnom investitoru, molimo da Poslovnoj zoni d.o.o. dostavite sljedeće podatke:

  • podatke o parceli (broj čestice i veličinu)
  • vaše kontakt podatke (ime i prezime, broj telefona)
  • prodajnu cijenu po m/2 

Poslovna zona ove će podatke koristiti za izradu kataloga zemljišta privatnih vlasnika te ih, uz njihovu pismenu suglasnost, koristiti kod prvog kontakta s potencijalnim investitorima.

Katalog neće biti javan dokument, već će biti dostupan samo zaposlenicima Poslovne zone d.o.o.  i Grada Ivanca.

Promidžba ulagačkih potencijala i aktivan pristup potencijalnim investitorima dio su poslovnih aktivnosti kojima se Poslovna zona d.o.o. redovito bavi.

Ovisno o interesu vlasnika parcele, Poslovna zona d.o.o. može sudjelovati i u daljnjim pregovorima, na način da vlasniku omogući prostor za sastanke s investitorom te svu savjetodavnu i informativnu pomoć kao i pomoć kod prevođenja na strani jezik kod pregovora o kupoprodaji.

Kompletna savjetodavna, administrativna i marketinška USLUGA I POMOĆ JE BESPLATNA, u skladu s programom potpora gospodarstvu koje Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. provode kao dio svoje dugogodišnje strategije jačanja lokalnih gospodarskih i investicijskih kapaciteta.

Podatke je potrebno dostaviti na e-mail: [email protected] ili na broj 042/492 870, direktorici Lani Labaš, mr. sc. oec.

Rok za dostavu podataka je 30. siječnja 2018. godine.

print