Novosti

Gradonačelnik M. Batinić u petak, 24. 11., na XI. konferenciji o poduzetništvu u Osijeku

Petak

Na poziv Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. iz Osijeka i Centra za poduzetništvo Osijek, gradonačelnik Milorad Batinić danas (petak, 24. studenog) sudjeluje u radu XI. konferencije o poduzetništvu koja se u najvećem gradu Slavonije održava na temu „Utjecaj lokalnog poduzetničkog eko sustava na razvoj poduzetništva“.

Gradonačelnik će najprije sudjelovati u konferencijskom dijelu skupa te, uz predstavnike gradova Osijeka i Šibenika te Poslovnih anđela koji će prenijeti iskustva iz poduzetničkih sustava Zagreba, Londona i Silicijske doline, predstaviti način na koji je svoje poslovne strategije, u cilju stvaranja business friendly okružja, usmjerio Grad Ivanec.

Iskustva svoje tvrtke tom će prilikom prenijeti i jedan naš poduzetnik - Krešimir Canjuga, direktor Hydromata d.o.o. iz Horvatskog, jedinog poduzeća u široj regiji koje razvija, proizvodi i izvozi svoje high tech proizvode (ventili, aktuatori, elektro-hidraulična upravljanja) koji se potom ugrađuju u najsofisticiranija postrojenja, od nuklearnih ledolomaca i hidroelektrana u polarnom pojasu do vodoopskrbnih sustava na Dalekom i Bliskom istoku itd.

M. Batinić će u poslijepodnevnim satima sudjelovati i na Okruglom stolu na temu stvaranja lokalnih poduzetničkih eko sustava.

print