Novosti

4. gospodarski sajam u Varaždinu: 23 izlagača na štandu Grada Ivanca!

Ponedjeljak

Grad Ivanec sa svojim je partnerima i ivanečkim poduzetnicima i OPG-ovima sudjelovao na 4. gospodarskom sajmu u Varaždinu, koji je 20. i 21. listopada održan u dvorani Graberje.

Sajamski štand je zakupio Grad Ivanec te u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o., Projektnim uredom Grada Ivanca za EU fondove i Turističkom zajednicom pozvao na besplatno sudjelovanje sve zainteresirane gospodarstvenike.

Shvativši poziv kao dobru priliku za promidžbu, izlaganju na zajedničkom štandu pridružile su se i tvrtke Termo tim, IBS, Tri projekt, Poljoprivredno poduzeće Ivanec, Taubek tours, IPC inženjering, M-FIN usluge, Tesla, Studio Nexar, Stol interijeri, Hotel Orion, Foto Geci, Radio Sjeverni FM, Izletište Jarki, Lipi i Izletište Jelenice – pri Paču.

Naročito veseli što su se domaćim izlagačima na štandu pridružili i partneri iz Ivančne Gorice u Sloveniji – Občina Ivančna Gorica i Zavod „Prijetno domače“, s kojima je Grad Ivanec nedavno kandidirao velik zajednički projekt na EU natječaj INTERREG Slovenija – Hrvatska.

Veseli što se, u odnosu na prošlu godinu, broj izlagača na ivanečkom štandu gotovo udvostručio, što znači da su sudionici prepoznali beneficije koje im Grad nudi.   

Ivanečki štand i sajam obišao je i gradonačelnik Milorad Batinić sa svojim zamjenicima Lidijom Kozina i Brankom Putarekom.

U popratnom dijelu sajamskog programa nastupio je KUD Itas.

print