Novosti

Na pažnju poduzetnicima: Objavljen je revidiran Indikativni plan objave natječaja za 2017.

Četvrtak

Od 2. listopada potencijalnim prijaviteljima na natječaje za bespovratna sredstva iz EU fondova dostupan je novi Indikativni plan objave natječaja do kraja 2017. godine. Indikativni plan objavilo je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije, a riječ je o natječajima koji se provode u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove stoga poziva sve zainteresirane potencijalne prijavitelje koji razvijaju i unapređuju svoje poslovne ideje te planiraju nova ulaganja da se jave konzultantima Projektnog ureda kako bi dobili relevantne informacije i bili pravovremeno obaviješteni o planiranim rokovima objave njima prihvatljivih natječaja, a sve s ciljem izrade što kvalitetnije pripreme projektnih prijedloga.

Svi zainteresirani Projektnom uredu Grada Ivanca za EU fondove mogu se javiti na  na e - mail: [email protected]. Pismeni upit možete poslati i putem online kontakt forme dostupne na naslovnici weba Grada Ivanca, a više informacija možete dobiti i na telefon  042/645-482 ili osobno na adresi Trg hrvatskih ivanovaca 10, radnim danom od 7-15 sati.

Indikativni plan objave natječaja dostupan je u prilogu.

print