Novosti

Nova tema Internet foruma Projektnog ureda Grada Ivanca: Natječaji za projekte udruga

Ponedjeljak

Potaknut sve većim brojem otvorenih natječaja za udruge te dobrim rezultatima do sada prijavljenih projekta, Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove od ponedjeljka, 24. srpnja, od 10 sati otvara novu temu na Internet forumu Projektnog ureda Grada Ivanca. 

Tema pod nazivom Natječaji za projekte udruga otvara mogućnost vodstvu, ali i članovima udruga da se tijekom ljetnih mjesec, kada eventualno imaju nešto više slobodnog vremena za planiranje i razradu novih ideja, na ovaj lagan i jednostavna način informiraju o njima prihvatljivim natječajima, aktivnostima te iznosima i načinima financiranja projekta.

Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove za sve udruge projektne prijave radi besplatno, čime Grad direktno potiče udruge da prijavljuju projekte te da njihovi inovativni i održivi projekti budu sufinancirani bespovratnim sredstvima.

Tema vezana uz natječaje za udruge na Internet forumu ostaje otvorena sve do kraja kolovoza.

S obzirom da je spektar mogućnosti za udruge zaista širok, pozivamo sve zainteresirane da se uključe u raspravu na Internet forumu te da se ne ustručavaju postaviti pitanja i zatražiti informacije.

Podsjećamo vas kako se na forum prije sudjelovanja potrebno registrirati na sljedećem linku: http://forum.ivanec.hr/. Za sudjelovanje na forumu potrebno je odabrati korisničko ime  što vam otvara mogućnost postavljanja pitanja bez korištenja osobnog imena i prezimena, ako to ne želite.

print