Novosti

Poziv Grada Ivanca poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima na sudjelovanje na 6. sajmu gospodarstva u Ivancu

Četvrtak

Poziv Grada Ivanca poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima na sudjelovanje na 6. sajmu gospodarstva u Ivancu 19. i 20. lipnja 2015. godine

Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Poslovni klub Ivanec organiziraju 6. gospodarski sajam u Ivancu. Sajam će se u atraktivnom izložbenom prostoru u strogom gradskom središtu održati u petak i subotu, 19. i 20. lipnja 2015. godine, u sklopu tradicionalne manifestacije Dani grada Ivanca, koja okuplja i do desetak tisuća posjetitelja.

Ivanečki Gospodarski sajam jedini je sajam u Varaždinskoj županiji koji okuplja tvrtke, obrtnike, OPG-ove i udruge.

Njegov glavni cilj je:
 

 • pružiti izlagačima priliku da predstave svoje proizvode i usluge posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima
 • ponuditi im kvalitetan prateći edukativni i savjetodavni program.
   

Izlagačima besplatno stoje na raspolaganju:
 

 • kvalitetan izložbeni štand s otisnutim nazivom tvrtke/obrta
 • osvjetljenje štanda i priključak na struju
 • promidžbu na  promo-materijalima uoči i  za vrijeme trajanja sajma
 • promidžbu kroz lokalne, regionalne medije i nacionalne medije
 • promidžbu kroz web katalog izlagača na  web stranicama grada Ivanca
 • besplatan parking za izlagače
 • mogućnost organizacije i održavanja poslovnih susreta i razgovora za vrijeme trajanja sajma, u neposrednoj blizini sajamskog prostora

I besplatnu  jednodnevnu edukaciju iz područja tematski bliskih poduzetnicima u sklopu  manifestacije POSLOVNI UZLET IVANEC 2015. u četvrtak, 18. lipnja 2015.

Sajam se održava se u čuvanom prostoru (u sajamskom šatoru) u centru grada, izložbenog je i prodajnog karaktera. Želja organizatora jest da izlagači iskoriste sajam za promidžbu i za sklapanje poslovnih poznanstava, odnosno, širenje tržišta, a zbog masovno posjećene manifestacije Dani grada Ivanca izlagačima se sugerira da im izložbeni asortiman bude pretežito  prodajnog karaktera.

Dakle, najam štanda, isticanje natpisa tvrtke, kompletna promidžba kao i organizacija B2B susreta te edukacija u sklopu Poslovnog uzleta za sve izlagače su besplatni.

Svi izlagače posebno su pozvani na Poslovni uzlet Ivanec 2015. koji će se održati 18. lipnja 2015. godine, dan prije otvaranja Gospodarskog sajma. Riječ je o ciljanoj poslovnoj edukativnoj i radioničkoj manifestaciji koju Grad Ivanec organizira u suradnji s Poslovnim dnevnikom, a pokrovitelj joj je Ministarstvo poduzetništva i obrta. Poslovni uzlet čine cjelodnevne radionice, savjetovanja, predavanja i edukacije, a besplatne su za sve zainteresirane sudionike

Cjeloviti programi Gospodarskog sajma i edukacija Poslovnog uzleta Ivanec bit će dostupni u promidžbenim materijalima, na web-stranicama organizatora i u medijima.

Dobrodošli su svi poduzetnici, tvrtke, obrtnici, OPG-i i udruženja iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Dosadašnji partneri Grada Ivanca i Poslovne zone u projektu gospodarskih sajmova i foruma bili su: Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poljoprivrede, HGK, HOK, Varaždinska županija i mnogi drugi, a većina njih već je potvrdila i pokroviteljstvo i partnerstvo i nad ovogodišnjim 6. gospodarskim sajmom.

Detaljnije informacije o ovogodišnjem i svim dosad održanim gospodarskim sajmovima u Ivancu dostupne su na www.ivanec.hr www.poslovna-zona-ivanec.hr  ili na broju tel. Poslovne zone Ivanec d.o.o  042/492 870.

print