Novosti

Nova vrsta online savjetovanja Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove

Utorak

Od utorka, 6. lipnja, na službenoj web stranici Grada Ivanca, aktivna je nova online usluga Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove - mogućnost online savjetovanja.

Nova usluga omogućava svim zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima, OPG-ovima i ostalim građanima postavljanje upita preko online forme koja se može naći na naslovnici gradskog weba, a čija je ikona „Projektni ured“ istaknuta upečatljivom crvenom bojom.

Princip slanja upita vrlo je jednostavan - potrebno je napisati pitanje, ime i prezime te mail adresu na koju će vam stići odgovor. Klikom na postavljenu ikonu, moći ćete pronaći i sve informacije o trenutno aktualnim, otvorenim natječajima.

Kroz navedenu online formu svi zainteresirani mogu dobiti brze i relevantne odgovore certificiranih voditelja pripreme EU projekta, zaposlenika Projektnog ureda. Moguće je  postavljati pitanja o svim otvorenim natječajima i javnim pozivima te o ostalim temama vezanim uz poslovno i EU savjetovanje.

Poticanjem online komunikacije Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove olakšava svim svojima sadašnjim i budućim klijentima dolazak do točnih i provjerenih informacija, a s obzirom da Projektni ured djeluje tržišnom principu, ovaj će vid komunikacije olakšati suradnju s klijentima iz drugih gradova i županija. 

Osim novog, suvremenog načina komunikacije, na raspolaganju ostaju i ostale online forme: e-mail, Facebook te  Internet forum, a Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove potiče i mogućnost direktne komunikacije s poduzetnicima preko individualnih savjetovanja, edukacija i prezentacija.

print