Novosti

Grad Ivanec i Poslovni klub: Poziv na savjetovanje o kreditiranju EU projekata privatnog sektora

Četvrtak

Grad Ivanec i Poslovni klub Ivanec pozivaju sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova na savjetovanje o kreditiranju EU projekata privatnog sektora. Prezentaciju će u srijedu, 5. travnja, u Gradskoj vijećnici Ivanec održati predstavnici HBOR-a.

Oni će tom prilikom detaljnije predstaviti nove kreditne linije koje su pripremljene za ciljano kreditiranje projekata privatnog sektora koji se sufinanciraju sredstvima EU za:

  • dio projekta za koji se traži  vlastito učešće poduzetnika (bespovratna sredstva se najčešće dodjeljuju u visini od 50 – 70 % ukupne vrijednosti projekta, uz propisane prihvatljive troškove)
  • dio projekta koji čine neprihvatljivi troškovi za financiranje iz EU fondova, a nužni su kako bi se projekt u cijelosti proveo i postigao svoju funkciju

Također, detaljno će se prezentirati uvjeti kreditiranja: iznosi, rokovi korištenja, otplata, kamate, jamstva te poslovne banke preko kojih je kredite moguće realizirati.

Na savjetovanje i prezentaciju dobrodošli su svi poduzetnici iz cijele Varaždinske i okolnih županija. Ulazak je slobodan, a očekivano trajanje prezentacije je oko 1,5 sati.

Početak savjetovanja je u 11 sati.

Molimo da nam svoj dolazak OBAVEZNO potvrdite na tel. 042 465-483 (Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove) ili na mail: [email protected], najkasnije do ponedjeljka, 3. travnja.

print