Novosti

Poziv na radionicu o mogućnostima prijave projekata na natječaj Ministarstva turizma

Utorak

Poslovni klub Ivanec u suradnji s Gradom Ivancem i Poslovnom zonom d.o.o. poziva sve  vlasnike OPG-ova i obrta, kao i trgovačka društva, zadruge, fizičke osobe iznajmljivače i sve ostale zainteresirane na radionicu o mogućnostima, uvjetima i pripremi projekata po programima bespovratnog financiranja Ministarstva turizma RH, temeljem objavljenog javnog poziva Konkurentnost turističkog gospodarstva, koji je otvoren do 10. travnja.

Prezentaciju će održati certificirani voditelji EU projekata iz Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove u srijedu, 15. ožujka, u Gradskoj vijećnici Ivanec, s početkom u 18 sati.

Dnevni red:

  1. Predstavljanje uvjeta prijave na bespovratna sredstva
  2. Razrada programa po prihvatljivosti prijavitelja, prihvatljivim aktivnostima i troškovima za financiranje
  3. Pojašnjenje projektnog načina prijave na programe i priprema prijavne dokumentacije 
  4. Praktični dio: uvjeti sudjelovanja, proces pripreme i provođenja projekta, vrednovanje projektne prijave,  obveze prijavitelja -  pitanja i diskusija
  5. Predstavljanje usluge Projektnog ureda za pripremu projektne dokumentacije i vođenje projekta financiranog iz EU fondova
  6. Savjetovanje i informiranje je zamišljeno kao interaktivna prezentacija u trajanju do dva sata. Svi sudionici pozvani su da unaprijed pripreme prijedlog svog projekta ili ideje, kako bi što aktivnije mogli sudjelovati i dobiti konkretne odgovore na svoja pitanja.

Na pitanja će odgovarati stručni tim zaposlenika Projektnog ureda, koji će ujedno svakom sudioniku moći dati konkretan savjet o mogućnosti financiranja po ovom programu.

Dolazak potvrditi na tel: 042/645-488 ili na e-mail: [email protected] do 14.ožujka 2017. godine do 15.00 sati.            

print