Novosti

Ivanec, pokreni se i klikni! Glasaj za vježbalište u našemu gradu!

Ponedjeljak

Nastavljajući s projektom uređenja vježbališta na otvorenome, tzv. aktivnih zona, Coca-Cola će u Hrvatskoj ove godine urediti još deset vježbališta širom naše zemlje. Svaka od njih bit će opremljena sa šest sprava za vježbanje različite namjene kojima se mogu koristiti umirovljenici, tinejdžeri, rekreativci i profesionalni sportaši, odnosno svi zainteresirani za aktivan život i vježbanje na otvorenome.

O gradovima u kojima će se urediti nove aktivne zone ponovno glasovanjem odlučuju sami građani, koji glas za aktivnu zonu u svome gradu mogu dati na http://pokretzaradost.hr/aktivne-zone/ivanec/glasuj/ od 15. veljače do 15. travnja 2017.

U gradovima u kojima budu uređena vježbališta na otvorenome Coca-Cola će organizirati i besplatne aktivnosti koje uključuju različite vrste rekreacije i savjetovanje o vježbanju pod nadzorom partnera projekta te u dogovoru s mjesnim udrugama i organizacijama kao dodatan poticaj stanovništvu na više kretanja i redovito vježbanje.

Nakon završetka glasovanja Coca-Cola će u gradovima koji dobiju najviše glasova urediti vježbališta te ih nakon toga predati gradovima u trajno vlasništvo.

Pozivamo stoga i sve građane Ivanca da se u što većem broju uključe u glasovanje i doprinesu

da se i naš grad nađe na popisu ovogodišnjih dobitnika. Kako biste glasovali za svoj grad, potrebno se prijaviti preko profila na Facebooku, a jedna osoba može glasovati jednom dnevno.

Klikni odmah za Ivanec!

print