Novosti

U ponedjeljak, 20. veljače, 34. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Utorak

Predsjednik Gradskog vijeća Ivanca Edo Rajh novu je, 34. sjednicu najvišeg predstavničkog tijela Grada Ivanca sazvao za ponedjeljak, 20. veljače.

Jedna od glavnih tema dnevnog reda bit će donošenje odluke o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja u izgradnju i opremanje društvenog doma u Škriljevcu. Takva odluka Gradskog vijeća potrebna je kako bi se ovaj projekt mogao prijaviti na natječaj raspisan u sklopu Mjere 7 EU Fonda za ruralni razvoj – Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. – 2020. godine.

Nadalje, pred vijećnicima će se naći i Akcijski plan provođenja Strategije razvoja Grada Ivanca 2014.- 2020. za 2017. godinu. Riječ je o dokumentu kojim su definirani strateški projekti koji će se provoditi u ovoj godini, kao i planirane aktivnosti, vrijednost projekata, predviđena sredstva za njihovo provođenje u gradskom proračunu kao i njihovi nositelji.

Na dnevnom redu su izmjene i dopune Odluke o provedbi izbora za članove Vijeća mjesnih odbora, zatim, prijedlog dopunjene Odluke o upravnim tijelima Grada Ivanca te donošenje rješenja o imenovanju ravnatelja Gradske knjižnice i čitaonice Gustav Krklec u Ivancu.

Sjednica će se održati u Gradskoj vijećnici, a počinje u 18 sati.

print