Novosti

Projektni ured: 16. veljače savjetovanje o bespovratnim potporama za mala poljoprivredna gospodarstva

Četvrtak

Poslovni klub Ivanec u suradnji s Gradom Ivancem i Poslovnom zonom d.o.o. poziva sve  vlasnike OPG-ova, obrta i trgovačka društva koja su registrirana za poljoprivrednu proizvodnju, zadruge i zainteresirane pojedince na radionicu o mogućnostima, uvjetima i pripremi projekata po programima bespovratnog financiranja iz Programa ruralnog razvoja,  Mjera 6.3.1. – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, koju je raspisalo i provodi Ministarstvo poljoprivrede RH od 27. veljače do 27. ožujka 2017. godine.

Prezentaciju će održati certificirani voditelji EU projekata iz Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove. Teme su sljedeće:

  1. Predstavljanje uvjeta prijave na bespovratna sredstva
  2. Razrada programa po prihvatljivosti prijavitelja, prihvatljivim aktivnostima i troškovima za financiranje
  3. Pojašnjenje projektnog načina prijave na programe i priprema prijavne dokumentacije 
  4. Praktični dio: uvjeti sudjelovanja, proces pripreme i provođenja projekta, vrednovanje projektne prijave, obveze prijavitelja - pitanja i diskusija
  5. Predstavljanje usluge Projektnog ureda za pripremu projektne dokumentacije i vođenje projekta financiranog iz EU fondova

Prezentacija i radionica će se održati u četvrtak, 16. veljače 2017. godine u Gradskoj vijećnici, Trg hrvatskih ivanovaca  9b u Ivancu, s početkom u 18 sati.

Savjetovanje i informiranje je zamišljeno kao interaktivna prezentacija u trajanju do dva sata. Pozivamo vas da unaprijed pripremite prijedlog svog projekta ili  ideje  kako biste mogli što aktivnije sudjelovati i dobiti konkretne odgovore.

Stručni tim zaposlenika Projektnog ureda odgovarat će na vaša pitanja te vas savjetovati o mogućnosti financiranja po ovome programu.

Molimo da svoj dolazak potvrdite na tel: 042/645-488 ili na mail: [email protected]  do 15. veljače 2017. godine do 15.00 sati.

print