Novosti

Od 18. veljače kazališne predstave u Kinu Ivanec u suradnji Grada Ivanca i Kerekesh teatra

Četvrtak

U subotu, 18. veljače, u Kinu Ivanec održat će se prva kazališna predstava, koja će ujedno označiti početak kazališne sezone u novom ivanečkom kulturnom prostoru. Tog dana na rasporedu je komedija Ljubaf, u izvedbi Kerekesh teatra.

Riječ je o prvoj od više predstava koje će Kerekesh teatar u veljači i ožujku izvesti u Ivancu temeljem partnerske suradnje s Gradom Ivancem, a čiji je cilj promocija kina i kao prostora koji je uređen za potrebe održavanja najkvalitetnijih kazališnih predstava.

Nakon komedije Ljubaf 18. veljače, dani kazališta bit će nastavljeni u ožujku, kada će se u sklopu 8. tjednog smijeha u Kinu Ivanec održati još tri predstave (10., 11. i 14. ožujka), od kojih će jedna biti dječja. O tomu ćemo građane naknadno podrobnije informirati.

Evo i detaljnijih informacija o predstavi Ljubaf.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš; Igraju: Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš. Početak predstave je u 19 sati.

Karte po cijeni od 20 kuna možete rezervirati telefonom u Pučkom otvorenom učilištu Ivanec (ponedjeljak-petak) od 12 do 14 sati, pozivom na broj 042/770 530 ili svakodnevno na e-mail: [email protected], [email protected]

print