Novosti

Projektni ured Ivanec: Danas u 18 sati prezentacija EU natječaja za poduzetnike, udruge, obrtnike

Utorak

Sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, OPG-ove, udruge i ustanove s područja grada Ivanca te svih okolnih županija podsjećamo da Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove danas u 18 sati priređuje javno savjetovanje naslovljeno „Mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova u 2017. godini - uvjeti dodjele bespovratnih sredstava za sve skupine  prijavitelja“. Projektni ured ovo savjetovanje organizira u suradnji s Gradom Ivancem, a održat će se u prostorijama Srednje škole Ivanec.

Ulazak za sve zainteresirane je besplatan.

Na rasporedu su sljedeće teme:

  1. Uvodni dio: Što su EU fondovi  i kako funkcioniraju mehanizmi dodjele sredstava  u Hrvatskoj
  2. Pojašnjenje projektnog načina prijave na programe
  3. Plan javnih poziva za 2017. - detaljno predstavljanje najavljenih javnih poziva - prihvatljivi prijavitelji, planirani rok objave, uvjeti prijave, prihvatljive aktivnosti, visina bespovratnih sredstava  
  4. Usluge Projektnog ureda za EU fondove namijenjene svim potencijalnim prijaviteljima  za pripremu i prijavu projekta
  5. Najava edukacije o EU fondovima u 2017. godini, u cilju podizanja razine informiranosti lokalne zajednice

Savjetovanje je zamišljeno kao interaktivna prezentacija u trajanju do sat i pol, a cilj joj je pravovremeno i detaljno informiranje o mogućnostima prijave vašeg poslovnog ili privatnog projekta, načinu i uvjetima dodjele  bespovratnih sredstava te da uz stručnu pomoć voditelja za EU fondove Projektnog ureda Grada Ivanca na vrijeme pripremite, uspješno prijavite i realizirate svoje projekte.

Ovo savjetovanje je dio Info dana i Otvorenih vrata Projektnog ureda za EU fondove (traje do srijede, 1. veljače), kada je moguće individualno informiranje i konzultacije korisnika s voditeljima EU projekata  o konkretnom projektu. To znači da još danas i sutra u vremenu od 12-17 sati bez prethodne najave možete doći u Projektni ured i dobiti sve potrebne informacije.

print