Novosti

U distribuciji je novi, 94. broj Ivanečkih novina

Utorak

U distribuciji je novo, 94. izdanje Ivanečkih novina. U prvom ovogodišnjem broju službenog glasila Grada Ivanca objavljen je i Proračun u malom za 2017., koji građane na razmjerno jednostavan način vodi kroz gradski proračun te im donosi jasnu sliku o kapitalnim projektima i glavnim pravcima razvitka grada u ovoj godini.

To je ujedno način na koji Grad Ivanec realizira načelo transparentnosti i javnosti gradskog proračuna.

Novo izdanje novina donosi i opširna izvješća o svim gradskim događanjima u prosincu – o otvaranju nove kinodvorane u Ivancu, o boravku predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović u Drvodjelcu, izvješće o sjednici Gradskog vijeća i donošenju proračuna za 2017. godinu te o pojedinim provedenim infrastrukturnim i krajobraznim projektima.

Nadalje, u Ivanečkim novinama možete pročitati i reportaže s druženja koje je Grad Ivanec organizirao za 870 najstarijih građana našega kraja, o dodjeli stipendija, o Božićnom koncertu ivanečkih KUD-ova i solista, kao i cijeli niz drugih tekstova s prikazom rada gradskih kulturnih i socijalnih udruga te sportskih i rekreacijskih klubova i društava.

Među zanimljivostima posebno je istaknut doček Nove godine na gradskoj špici u organizaciji Grada Ivanca.

Povezani dokumenti

print