Novosti

Prezentacija za sve vlasnike OPG-ova (do 41 godine starosti) o pripremi projekata za bespovratno financiranje

Petak

Poslovni klub Ivanec u suradnji s Gradom Ivancem i Poslovnom zonom d.o.o. poziva  sve  vlasnike OPG-ova do 41 godine starosti i sve ostale zainteresirane pojedince na informativnu radionicu o mogućnostima, uvjetima i pripremi projekata po programima bespovratnog financiranja iz Programa ruralnog razvoja – Mjera 6.1 – Potpora za pokretanje poslovanja mladih poljoprivrednika.

Riječ je o mjeri koju je raspisalo i koju od 22. prosinca 2016. do 24. veljače 2017. godine provodi Ministarstvo poljoprivrede RH.

Prezentaciju će održati voditelji EU projekata zaposleni u Projektnom uredu Grada Ivanca.

Program radionice:

  1. Predstavljanje  uvjeta prijave na bespovratna sredstva
  2. Razrada programa po prihvatljivosti prijavitelja, prihvatljivim aktivnostima i troškovima za financiranje
  3. Pojašnjenje projektnog načina prijave na programe i priprema prijavne dokumentacije  – kvalitetno pripremljen projekt je, uz ekonomičnost i opravdanost ulaganja, osnovni kriterij za dobivanje sredstava
  4. Praktični dio: uvjeti sudjelovanja, proces pripreme i provođenja projekta, vrednovanje projektne prijave, obveze prijavitelja - pitanja i diskusija
  5. Predstavljanje usluge Projektnog ureda za pripremu projektne dokumentacije i vođenje projekta financiranog iz EU fondova

Prezentacija i radionica će se održati u srijedu, 28. prosinca 2016. godine u Gradskoj vijećnici Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca  9b, s početkom u 13 sati.

Savjetovanje i informiranje je zamišljeno kao interaktivna prezentacija u trajanju do dva sata. Svi potencijalni sudionici pozvani su da unaprijed pripreme prijedlog svog projekta ili ideje kako bi mogli što aktivnije sudjelovati u radionici i dobiti konkretne odgovore. Stručni tim zaposlenika Projektnog ureda, voditelja EU projekata, odgovarat će na pitanja i davati savjete  o mogućnostima financiranja po ovom programu.

Svoj dolazak molimo potvrditi na tel: 042/645-488 ili na mail: [email protected]  do srijede 28. prosinca 2016. godine do 12 sati.            

print