Novosti

Donacija igračaka obradovale članove Udruge osoba s intelektualnim oštećenjem „Ivanečko sunce“

Srijeda

Lutke, autići, barbike, didaktičke igre, kreativni setovi, plišani medvjedići i još brojne druge igračke stigle su na poklon članovima Udruge s intelektualnim oštećenje Ivanečko sunce.

Igračke su donirali Centar Kaptol iz Zagreba i Zagrebačka banka, a sjajne pakete štićenicima su uručile Lidija Matjeta, direktorica Centra za individualne klijente u Poslovnici Ivanec i Sanja Šenjuk, obiteljska bankarica.

- Drago mi je da smo vam izmamili osmijeh na lica i uljepšali božićne blagdane. Želja nam je nastaviti dobru suradnju i time pomoći u daljnjem funkcioniranju udruge koja je vrlo važna za širu društvenu zajednicu, a osobito za ove divne ljude čija toplina ispunjava naša srca – poručila je L. Matjeta.

Predsjednica Udruge Ljerka Rogina zahvalila je donatorima i naglasila kako je svaka pomoć u djelovanju udruge i više nego potrebna. Ujedno je izrazila nadu da će se rad udruge i dalje cijeniti i potpomagati od strane cjelokupne društvene zajednice.

 Bez obzira na uzrast, igračke uvijek pobude dijete u nama pa je tako i ovoga puta s rukama punim igračkama desetak članova s veseljem otišlo svojim domovima.

print