Novosti

U četvrtak, 22. prosinca, 32. sjednica Gradskog vijeća Ivanca – na dnevnom redu proračun za 2017.

Petak

Za četvrtak, 22. prosinca, sazvana je 32. sjednica Gradskog vijeća Ivanca. Ova je sjednica pod posebnim povećalom javnosti i medija što i ne čudi ako se zna da se na njoj donosi  najvažniji godišnji financijski dokument – proračun Grada Ivanca za 2017. godinu s projekcijama za 2018. i 2019. godinu.

Prije donošenja samog proračuna, razmotrit će se i prijedlozi financijskih planova svih proračunskih korisnika i gradski programi koji su dio gradskog proračuna.

Riječ je o financijskim planovima za 2017. godinu Dječjeg vrtića Ivančice, Gradske knjižnice i čitaonice Gustava Krkleca i Pučkog otvorenog učilišta „Đuro Arnold“ te o svim gradskim programima – u kulturi, sportu, socijalnoj skrbi, o programu održavanja komunalne infrastrukture i programu gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture.

Pred vijećnicima će se naći i prijedlog Odluke o utvrđivanju plana mreže dječjih vrtića Grada Ivanca, zatim, Izmjene i dopune Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića Ivančice kao i Odluka o mjerilima za sufinanciranje smještaja djece s područja našega grada u dječje vrtiće u 2017. godini.

Nadalje, vijećnicima će biti predočena i Analiza stanja sustava civilne zaštite na području grada Ivanca u 2016. godini te Plan razvoja sustava civilne zaštite u idućoj godini.

Na dnevnom je redu i Odluka o dopuni Odluke o trgovini na malo izvan prodavaonica, zatim, Odluka o raspodjeli sredstava za redovito financiranje političkih stranaka u idućoj godini te još nekoliko drugih radnih pitanja.

Sjednica počinje u 18 sati.

print